Skoltaro is op zoek naar jou

Skoltaro is altijd op zoek naar vrijwilligers die een bijdrage kunnen leveren aan onze vereniging.

Hieronder staan onze vacatures. Is dit niet wat je zoekt, geen punt. Wij horen graag hoe jij een bijdrage zou willen leveren aan onze vereniging. Stuur voor vragen of aanmelding een mail naar Skoltaro, klik hier.

Als je als vrijwilliger wilt meehelpen bij Skoltaro, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen. Deze kun je gratis aanvragen via Skoltaro, wij helpen je hiermee.

Leiding    BEVERS

Skoltaro is op zoek naar enthousiaste leiding voor de speltak bevers. Lijkt het je leuk om de bevers een nieuw leven in te blazen, klik dan hier en meld je aan.

De bevers zijn jongens en meisje van 5 t/m 7 jaar die elke zaterdag van 15.00 - 16.30 uur in het Slingebos bij elkaar komen. Speciale opkomsten kunnen ook eens 's-morgens, 's-avonds of tijdens een heel weekend plaats vinden.

Activiteiten bestaan o.a. uit: Spelletjes, creatieve bezigheden en actief in het bos zijn.

Blokhut beheer

Skoltaro is op zoek naar een of meerdere "Handige Harries", die het leuk vinden om onze blokhutten te onderhouden en op te knappen.

Het is belangrijk dat de blokhutten een veilige omgeving blijven voor onze leden en huurders.

Vindt je het leuk om te klussen en zou je Skoltaro hiermee willen helpen, klik dan hier en meld je aan.

Penning meester

Onze penningmeester stopt per 31 december 2018.

Skoltaro is daarom op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Heb je interesse in de functie van penningmeester, klik dan hier en meld je aan.

Leiding algemeen

Voor de speltakken Welpen, Scouts en Explorers zijn wij op zoek naar mensen die leiding willen geven.

Heb je interesse om mee te draaien binnen ons leiding team, klik dan hier en meld je aan.