Corona maatregelen

Voor ouders en verzorgers is het vanaf seizoen 2020 - 2021 weer toegestaan om de kinderen tot aan het terrein van Skoltaro te brengen. De Scouts en de Welpen houden daarbij hun eigen aanrijroute. Het verzoek is om:

• Welpen bij de eigen opkomstlocatie het terrein te laten betreden
  • Scouts bij de eigen opkomstlocatie het terrein te laten betreden.
  • Aanwijzingen van de leiding van Skoltaro op te volgen.

Het is dus niet toegestaan om:

• Als ouder het terrein op te komen.
  • Als (ouder samen met een) Welp over het terrein van de Scouts, naar het terrein van de Welpen te lopen.

Verder:

• Tussen volwassenen onderling blijft de 1.5 meter regel van kracht.
  • Bij symptomen: blijf thuis.
  • De tijden van de opkomst zijn weer zoals vóór de corona periode: van 14.00 tot 16.30 uur.
  • De Welpen en Scouts hoeven geen drinken meer mee te nemen: de leiding mag dit weer verschaffen.

De meest actuele informatie over Scouting en COVID-19 is te vinden in de factsheet van Scouting Nederland. Als je op onderstaande knop drukt, kom je bij de corona factsheet van Scouting Nederland.